ALDe Petroșani are o nouă structură de conducere. După o perioadă de interimat, formațiunea politică și-a ales președintele, în persoana lui Michael Melczer (FOTO), fost director general al Complexului Energetic Hunedoara, actualmente consilier personal al ministrului Energiei, Anton Anton.

„Uniți într-un nou început”, așa susține Mircea Ioan Moloț, președintele ALDE Hunedoara, că va funcționa formațiunea de la Petroșani. De-a lungul timpului aici au existat mai multe frământări. Anul trecut, conducerea formațiunii locale a fost “decapitată” fiind numită o conducere interimară, responsabilă cu organizarea alegerilor.

“De la înființarea ALDE până acum, la Petroșani au existat doar birouri interimare. (…) Președintele ALDE Petroșani- MICHAEL CRISTIAN MELCZER, are începând de astăzi mandatul colegilor săi, pentru ca împreună cu ceilalți 10 membri ai Biroului permanent să ofere cetățenilor municipiului Petroșani o alternativă serioasă, vizionară, performantă și pragmatică pentru administrarea acestei localități importante nu doar la nivelul Văii Jiului ci și a județului Hunedoara, în ansamblul său. (…) La acest început de drum am certitudinea că noua echipă de conducere ALDE Petroșani are toate atributele pentru ca această schimbare să se producă. Forța echipei de conducere dar și a organizației în ansamblul acesteia, îmi dau convingerea că ALDE Petroșani poate deveni în scurt timp, una dintre cele mai puternice organizații ALDE la nivel județean”, a transmis Mircea Ioan Moloț, președintele ALDE Hunedoara.

Michael Melczer nu a mai fost membru al vreunui partid.

 

 

 

 

Articolul precedentO nouă investiție a fost pusă în funcțiune în Parâng
Articolul următorAbonamente gratuite la transportul local din Deva și pentru studenți