Un bărbat în vârstă de 49 de ani din cătunul Răchitova a murit carbonizat în propria locuință. Pompierii au ajuns  cu mare dificultate la casa care ardea, aceasta fiind amplasată într-o zonă foarte greu accesibilă.

12 pompieri ai Gărzii de Intervenție Baru au fost solicitați la un incendiu produs la o locuință din cătunul Răchitova, din satul Merișor. Echipele de intervenție au pornit, spre locul în care a fost sesizată arderea, cu 3 autospeciale cu capacitate de 5.000 și 9.000 de litri însă înaintarea lor pe drumul comunal a fost imposibilă din cauza stratului mare de zăpadă.

Ultimul kilometru pompierii l-au parcurs pe jos, fiind obligați să transporte și o motopompă și furtunurile. Incendiul a distrus acoperișul, cu o suprafață de aproximativ 60 mp, care s-a surpat în interiorul locuinței în care se afla proprietarul casei, în vârstă de 49 de ani, găsit decedat de echipele de intervenție. Cel mai probabil, incendiul a fost generat de jarul căzut, pe un obiect sau suprafața inflamabila, din sistemul de încălzit.

Articolul precedentSoarta termocentralelor din cadrul CEH, decisă în februarie
Articolul următorȘase tineri au ajuns în spatele gratiilor, după o întâmplare parcă desprinsă din filme