Hunedorenii care doresc să se angajeze în construcţii vor avea o şansă săptămâna viitoare, joi, 14 martie, când va avea loc o bursă a locurilor de muncă în acest domeniu.

Acţiunea este organizată de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Hunedoara şi va avea loc în şase localităţi ale judeţului, respectiv la Deva, Hunedoara, Petroșani, Orăștie, Hațeg și Brad.

Conducerea AJOFM Hunedoara spune că evenimentul este organizat la cererea pieţei muncii locale. „Bursa se va desfăşura între orele 9:00-13:00, în rețeaua teritorială a județului Hunedoara, respectiv în cele şase localităţi, și este dedicată în special constructorilor, dar este deschisă pentru participare și altor domenii de activitate”, a declarat Nicolae Fara, directorul AJOFM Hunedoara.

Agenții economici din județ pot depune oferte de locuri de muncă vacante până în ziua organizării bursei, respectiv data de 14 martie 2019, la AJOFM Hunedoara, din Deva, Piața Unirii, sau la cea mai apropiată agenție locală pentru ocuparea forței de muncă.

 

Articolul precedentVIDEO| Cerb filmat „la piscină” de rangeri în Parcul Natural Grădiştea Muncelului -Cioclovina
Articolul următorUn post de conducere din CJH, râvnit de ALDE