Un post de conducere din Consiliul Județean Hunedoara este râvnit de ALDE. Structura de conducere a ALDE Hunedoara și-a stabilit obiectivele pentru perioada următoare. În luna mai vor avea loc alegeri europarlamentare, iar cei de la ALDE și-au stabilit obiectivele.

Potrivit celor de la formațiunea politică, alegerile europarlamentare reprezintă un test. Marius Surgent, deputat ALDE, s-a aflat la Petroșani. Acesta a precizat că membrii ALDE încearcă să restabilească principiile liberale în Valea Jiului.

Pentru alegerile locale din anul 2020, cei de la ALDE și-au propus să obțină un post de conducere în Consiliul Județean. Pentru alegerile locale, cei de la ALDE vor cel puțin 10 primării din cele 69 ale județului Hunedoara.

“Ne dorim să fim peste media pe țară la alegerile europarlamentare. Europarlamentarele de anul acesta vor fi un test pentru organizațiile locale, pentru a vedea acolo unde se face treabă. Cu regret ne vom despărți de cei care nu vor reuși să își îndeplinească obiectivele. Obiectivul nostru este să intrăm în Consiliul Județean, să ocupăm un loc de conducere și un număr de primari care să fie cu două cifre, să avem peste 10 primari în județul Hunedoara. Ne dorim ca pe lângă primarii care îi avem în funcție să  reușim să obținem și un număr de peste 10 primari în alte localități care sunt acum conduse fie de PSD sau PNL”,  a declarat Marius Surgent, deputat ALDE

În ceea ce privește alianța PSD-ALDE, liberalii susțin că fiecare va avea candidat propriu la alegerile locale.

 

 

Articolul precedentLocuri de muncă în construcţii, oferite la bursa organizată de AJOFM Hunedoara
Articolul următorSMURD funcționează în județul Hunedoara de 14 ani