„Ziua Mondială a Apei” va fi marcată în județul Hunedoara printr-o serie de activități educative, ce se vor desfășura săptămâna aceasta și care sunt adresate atât copiilor, cât și adulților. Cei mici și cei mari vor putea afla mai multe despre însemnătatea apei în cadrul unor evenimente puse la cale de operatorul regional de apă din Deva.

În acest sens, în orașele Deva, Hunedoara și Brad vor avea loc expoziții de fotografie și jocuri pentru copii în aer liber. Astfel, miercuri, 20 martie, copii, părinți și bunici sunt așteptați în Parcul Tineretului din municipiul Hunedoara, a doua zi, joi, 21 martie, în parcul cu același nume din Brad, iar vineri, 22 martie, în Piața Victoriei din centrul Devei. Acțiunile se vor desfășura între orele 10:00 și 17:00. Jocurile pentru copii vor începe după ora 12:00. De asemenea, în cadrul activităților dedicate acestei sărbători, începând de astăzi, 18 martie, și până la finele săptămânii, toți cei care doresc să afle mai multe despre activitatea operatorului regional de apă vor putea fi vizitate toate obiectivele aflate în administrarea companiei devene.

„Ziua Mondială a Apei” este celebrată în, fiecare an, în data de 22 martie. Anul acesta, sărbătoarea are ca slogan ”Apa este un drept universal”.

 

Articolul precedentNoi fonduri pentru reabilitarea termică a clădirilor din Petroșani
Articolul următorDouă accidente produse la intervale scurte de timp, pe DN 7, în zona Sântandrei. Traficul a fost blocată