Câteva zeci de doamne şi domnişoare, îmbrăcate cât mai cochet, au alergat, astăzi, în cadrul unui eveniment sportiv inedit, organizat pentru a doua oară la Deva. „Run like diva” a strâns la start mai multe tinere în ţinute „fashion”, cât mai deosebite şi mai coafate.

Nu a fost vorba despre o competiţie de viteză, ci despre o cursă de alergare, organizată cu prilejul „Zilei Internaţionale a Femeii”, dedicată iubitoarelor de mişcare din oraş.

Participantele au venit îmbrăcate în tot felul de costumaţii, după placul fiecăruia.

Acţiunea a fost organizată de Asociaţia „AlerT in Deva” şi comunitatea „Hunedoara Aleargă”, în parteneriat cu Direcția Județeană pentru Tineret și Sport, şi s-a aflat la a doua ediţie, prima având loc anul trecut, tot în preajma zilei de 8 martie.

La final, „divele” au fost premiate cu medalii, diplome, flori şi cupe. De asemenea, organizatorii au pus la bătaie premii inedite: pentru cea mai originală ținută de alergare, cea mai coafată alergătoare, cea mai incomodă ținută de alergare și „MamaDiva”.

Run like diva” este o cursă foarte populară, în special, peste ocean, în America, în San Francisco, Long Island sau în Canada, destinată adevăratelor „fashioniste”. Acestea aleargă machiate şi în ţinute foarte accesorizate, iar ceea ce contează e doar distracţia şi faptul de a marca o experienţă de neuitat.

Articolul precedentTermocentrala de la Mintia, în atenția unui parlamentar hunedorean
Articolul următorCei mai buni karatişti se întrec la Deva, la Campionatul Naţional Fudokan