Pentru iubitorii sporturilor de iarnă, stațiunile Straja și Parâng din județul Hunedoara găzduiesc, la sfârșitul acestei săptămâni, competiții devenite tradiție.

Sâmbătă, 16 martie, de la ora 10, în stațiunea Straja (Lupeni) se va desfășura Cupa Veteranilor la Schi, eveniment care adună laolaltă vârstnici din toate colţurile ţării.

Iubitorii ciclismului montan sunt așteptați sâmbătă și la cea de-a doua ediție a întrecerii inedite „Pedalează pe zăpadă”, competiție găzduită în Stațiunea Parâng începând cu ora 11 (Petroșani).

Tot sâmbătă, sunteți invitați la concursul de săniuțe și jocuri distractive pe pârtie ,,Serbările Zăpezii” care va avea loc în stațiunea Parâng. Locul de întâlnire este Baza Didactică a CSȘ Petroșani – Pârtia A, startul pentru săniuș, la ora 11.

Concursul de schi dedicat amatorilor (grupați pe 8 categorii de vârstă feminin și masculin) a fost reprogramat pentru duminică 17 martie, ora 11, tot în stațiunea Parâng.

Articolul precedentConsilier al ministrului Energiei: “Munții de cărbune sunt deocamdată virtuali”
Articolul următorFestival dedicat regretatului interpret Drăgan Muntean. Interpreți din toate colțurile țării vor veni la Deva