Lipsă de educație în rândul unor locuitori din zona Orăștiei. Un bărbat a fost filmat în timp ce golea o pubelă în râul Sibișel. Imaginile au fost făcute publice pe rețeaua de socializare și au stârnit numeroase reacții negative.

În imagini se vede cum, bărbatul golește tomberonul în râu, iar apoi spală pubela în care se aflau deșeurile menajere revărsate în apă. La vederea filmulețului, mai mulți cetățeni s-au arătat intrigați de gestul bărbatului nociv pentru mediu. Acesta este nivelul de educație care predomină. (…) Totuși, cine a filmat trebuia să-l tragă puțin la răspundere și să-l anunțe pe ghiolban că nu e bine ce face. Eventual, să-și golească cineva tomberoanele la el în curte”, a comentat cineva. „Suntem în secolul 21, dar oamenii sunt din secolul 20 sau 14”, a scris altcineva. „Este mai comod așa. Ar trebui identificat pe baza filmării și amendat să vorbească singur. Nu ar mai face nici el, nici alții”, este de părere un alt cetățean.

https://www.facebook.com/escu.mc/videos/2207816242612413/

Persoana care postat filmulețul a explicat că nu este cea care l-a și realizat, precizând că a ales să îl facă public pentru conștientizare și pentru o dezbatere constructivă asupra problemei. „Aruncatul vinei de la unul la altul nu reprezintă o soluție, egal cine a filmat și cum a reacționat”, a scris aceasta.

Articolul precedentSute de angajați ai unei companii energetice nu își primesc salariile
Articolul următorO bătrână din Brad a rămas fără 23.000 de lei după ce s-a încrezut în două femei „milostive”