Sub pretextul că “dau de pomană”, două individe au furat din casa unei bătrâne din Brad toți banii pe care aceasta îi avea. Este vorba despre suma de 23.000 de lei, pe care femeia o avea pusă de-o parte. Pensionara a cerut ajutor poliției, iar oamenii legii le cercetează acum pe cele două infractoare.

Bătrâna le-a povestit polițiștilor că s-a trezit cu două necunoscute la ușa casei sale. Individele au profitat de vârsta înaintată a femeii și au reușit să o păcălească. I-au spus că vor să dea „de pomană”, oferindu-i o bancnotă de 200 de lei, la care au cerut un rest de 100 de lei, precum și un platou cu prăjituri și un colac.

Pensionara s-a încrezut în cele două și le-a dat cei 100 de lei, restul la cei 200 de lei oferiţi „de pomană”, după care a părăsit camera în care îşi ținea economiile, fără a observa că una dintre cele două femei „milostive”, profitând de neatenția sa, a intrat în camera unde îşi ținea banii și i-a sustras din dulap 23.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii hunedoreni au reușit să le identifice pe cele două femei, una în vârstă de 29 de ani, iar cealaltă de 41 de ani, ambele din judeţul Prahova. Acestea sunt acum cercetate pentru comiterii infracţiunii de furt. Oamenii legii continuă investigațiile pentru recuperarea prejudiciului, în același timp, încercând să afle dacă cele două nu au mai păcălit și alți bătrâni.

Articolul precedentVIDEO| Bărbat filmat cum golea o pubelă în râul Sibișel
Articolul următorO șoferiță a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat din Deva. Tânăra, rănită grav