Mai mulți cetățeni ai municipiului Petroșani cer cu disperare ajutor din partea autorităților locale. Este vorba de locuitorii zonelor rurale ale municipiului Petroșani, în cazul de față Slătinioara și Coasta: Oamenii au fost nevoiți să își care rudele decedate pe brațe, pentru că din cauza drumurilor care se află într-o stare de degradare extrem de avansată nu urcă mașinile.

Oamenii susțin că și în iarnă și-au închiriat utilaje pentru a deszăpezi, iar multe din investițiile menite a le aduce confortul au fost suportate din buzunarele lor. Cetățenilor le-a ajuns cuțitul la os și au venit să ceară sprijin din partea autorităților locale.

Un alt cetățean a ridicat probleme similare. Starea drumului spre Slătinioara, dar și un pod care se află într-o stare avansată de degradare riscă să izoleze comunitățile de momârlani de restul cetățenilor.

De cealaltă parte, autoritățile locale cunosc problema cetățenilor. Numai că în momentul de față, lipsa unui buget afectează grav funcționarea administrației locale. Din acest motiv nu pot fi realizate nici investiții, dar nici lucrări de reparații.

Articolul precedentInspecţie în teren. SMID funcţionează fără probleme majore, susţine conducerea CJ Hunedoara
Articolul următorINCONŞTIENŢĂ. Maşină cu numere de Hunedoara, filmată circulând pe contrasens pe autostrada A1 Arad -Nădlac