SMID -Sistemul de Management Integrat al Deșeurilor funcţionează fără probleme, la această oră, iar operatorul de salubritate desemnat pentru colectarea deşeurilor în centrul judeţului îşi îndeplineşte sarcinile la timp. Cel puţin acest lucru afirmă conducerea Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara.

Preşedintele CJ Hunedoara, Mircea Bobora, a mers în inspecţie pentru a verifica modul în care funcționează SMID. După vizita în teren, reprezentanţii instituţiei au transmis o informare în care arată că toate sunt bune şi frumoase, la acest moment, în ceea ce priveşte funcţionarea acestui sistem. „S-a constatat că operatorul desemnat pentru colectarea deșeurilor în centrul județului își îndeplinește sarcinile la timp și conform contractului asumat. De asemenea, s-a constatat că problemele apărute au fost între timp remediate și că se fac eforturi pentru ca operațiunea de colectare a deșeurilor să se deruleze fără sincope. Tot în cadrul vizitei în teren au fost evidențiate și exemple de bune practici. Astfel, s-a constatat că în unele zone din mediul rural, cetățenii au înțeles importanța colectării selective și, în consecință, respectă recomandările în acest sens”, au arătat cei de la CJ Hunedoara

Şefii CJ Hunedoara au ţinut să îi asigure pe locuitorii județului că astfel de acțiuni vor continua, adresând, totodată, rugămintea de a semnala orice sincope care apar în activitatea de colectare a deșeurilor menajere.

Articolul precedentVIDEO| “Offroad” în parcarea din Straja. Turiştii, cu maşinile împotmolite în noroi. „Bătaie de joc pe banii noştri!”
Articolul următorViața la oraș în condiții de sat