Copilul, în vârstă de 13 ani, care a căzut, aseară, de la etajul patru al unui hotel, din centrul municipiului Hunedoara, s-a stins din viață la spital. Medicii nu au mai putut să-i salveze viața, în ciuda eforturilor depuse. Decesul băiatului a fost confirmat, în această dimineață.

Matei era elev, în clasa a VI-a, la Colegiul Naţional „Vasile Alecsandri” din Galaţi. Îi plăcea matematica și venise la Hunedoara pentru a participa la Olimpiada Națională de Matematică, competiție ce se desfășoară în aceste zile. Făcea parte din lotul care reprezenta Galațiul la acest concurs național.

Un incident dramatic s-a întâmplat, însă, aseară, în jurul orei 21:30, în hotelul în care era cazat. Băiatul a căzut pe scara interioară a hotelului, prăbușindu-se în gol de la etajul patru. Medicii de la Ambulanță au venit de urgență la fața locului și l-au transportat pe copil la Spitalul Municipal „Dr. Alexandru Simionescu” din Hunedoara.

Elevul era în stare gravă. Suferise un traumatism cranian și se afla în comă, motiv pentru care cadrele medicale hunedorene au decis ca băiatul să fie transferat de urgență la un spital de neurochirurgie din Timișoara. El a fost transportat în cursul nopții, însă, medicii de la Timișoara nu au mai putut să îl salveze, iar în această dimineață, s-a comunicat vestea cruntă, că minorul a decedat.

Băiatul era un elev iminent și mai avea o soră, fostă olimpică la matematică.

Polițiștii încearcă acum să afle circumstanțele exacte în care s-a produs această cumplită tragedie.

Pe aceeași temă:

Incident tragic la Hunedoara. Un copil, olimpic la matematică, a căzut de la etajul patru al hotelului în care era cazat

Articolul precedentMai mulți copii din Valea Jiului au vizitat Palatul Parlamentului
Articolul următorO femeie a fost reținută, după ce ar fi furat dintr-o casă de vacanță din Densuș