Polițiștii hunedoreni s-au autosesizat într-un caz de furt și au reținut o femeie, în vârstă de 33 de ani. Oamenii legii spun că, tânăra, însoțită de un puști de 13 ani, ar fi intrat în curtea unei case de vacanță din localitatea Densuș și ar fi sustras, dintr-un garaj, mai multe bunuri.

Fapta ar fi fost consumată zilele trecute, când nimeni nu era la locuința respectivă. Proprietara casei de vacanță nu a depus plângere, însă polițiștii spun că s-au sesizat din oficiu în momentul în care femeia ar fi încercat să valorifice obiectele sustrase.

Polițiștii Postului de Poliție Densuș s-au sesizat din oficiu despre faptul că, dintr-o anexă a unei case de vacanţă, situată în comuna Densuș, au fost sustrase mai multe bunuri (o motocoasă, un motofierăstrău etc.). În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că, în data de 19 aprilie 2019, o femeie în vârstă de 33 de ani, din comuna Densuș, fiind însoțită de un minor în vârstă de 13 ani, au pătruns în curtea casei (în timp ce proprietara nu era acasă), iar dintr-un garaj au sustras bunurile respective. (…) În acest caz, prejudiciul a fost recuperat integral, iar femeia bănuită de comiterea furtului a fost reținută pentru 24 de ore. Aceasta urmează a fi prezentată magistraților, în vederea luării măsurilor legale”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Articolul precedentVeste cumplită. Copilul care a căzut de la etajul patru al unui hotel din Hunedoara a murit
Articolul următorȘi-a agresat soția și s-a ales cu ordin de protecție