„Folk de Colecţie” la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din municipiul Deva. Trei celebri interpreţi, care au făcut scris alfabetul muzicii folk, vin în reşedinţa judeţului Hunedoara, pentru a susţine un concert extraordinar.

Devenii îi vor putea vedea pe aceeaşi scenă pe Vasile Șeicaru, Ducu Bertzi și Victor Socaciu într-un spectacol ce va avea loc marţi, 2 aprilie, de la ora 19:00, în sala mare a Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu.

Concertul este intitulat „Folk de Colecţie”, iar cei trei cunoscuţi şi îndrăgiţi interpreţi invită publicul devean „La un ceai”, într-o „Noapte fără anotimp”. Printre şlagărele ce vor putea fi ascultate live de către cei prezenţi la concert se mai numără ”Floare de colţ”. „Și de-ar fi” , la un „Ceas fără timp”, „Între om și cer”, „Oameni de zăpadă” cu „Suflet fără chei” sau „Antiprimăvara”.

Biletele pentru concert au fost deja puse în vânzare şi pot fi achiziţionate online sau de la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-16:00 .

Articolul precedentDouă cupluri îşi unesc destinele, de „Valentine’s Day”, la Deva
Articolul următorNoile autobuze cumpărate de societatea de transport public din Hunedoara, puse în circulaţie