Unitate de învățământ cotată cu calificativul EXCELENT. Liceul Teoretic „Mircea Eliade” din Lupeni a fost inspectat de o echipă ARACIP, formată din patru membri, care a realizat evaluarea periodică externă a unităţii de învăţământ, în vederea atestării nivelului calităţii serviciilor educaţionale oferite de această instituție de învățământ, la nivel preşcolar, primar, gimnazial şi liceal.

În cadrul evaluării, au fost urmăriți 43 de indicatori de performanţă, notaţi apoi cu calificative. Liceul Teoretic „Mircea Eliade” Lupeni a obţinut la 41 dintre indicatori calificativul FOARTE BINE, iar la existenţa şi funcţionarea sistemului de comunicare internă şi externă, precum şi la existenţa şi aplicarea procedurilor de optimizare a evaluării învăţării au fost acordate două calificative EXCELENT, ceea ce situează această unitate de învăţământ printre cele de top la nivel judeţean.

Principalele activităţi desfăşurate de comisia de evaluare au constat în vizitarea spaţiilor, observarea proceselor care se derulează în şcoală, identificarea gradului de satisfacţie a beneficiarilor faţă de serviciile educaţionale oferite şi de implicare în procesul decizional (aplicarea de chestionare elevilor şi părinţilor, realizare de interviuri), analiza documentelor din diferite compartimente ale unităţii de învăţământ.

 

Articolul precedentProblema deşeurilor din zona Brad scoate oamenii în stradă. „Vom manifesta împotriva „gunoaielor”!”
Articolul următorAer mai curat și zone mai verzi în municipiul Petroșani