Salvează vieți de 14 ani. În fiecare zi sunt zeci sau chiar sute de persoane care au nevoie de ajutorul lor. Vorbim de paramedicii SMURD din județul Hunedoara. Salvatorii de vieți sunt constituiți în cadrul Asociației Salvital, care în județul Hunedoara funcționează din anul 2005.

Sunt oameni dedicați apărării vieții oamenilor. Prezența lor în comunitate de 14 ani încoace, prin implicarea administrației publice locale, este o necesitate. Și o certitudine că în situații de urgență, echipa SMURD este la datorie alături de toți cei ce își asumă rolul de salvatori de vieți omenești, care conlucrează la nivel local.

Salvatorii de vieți au făcut, astăzi la Vulcan, o demonstrație.
Demonstrația de astăzi făcută cu ocazia aniversării a 14 ani de activitate neîntreruptă în serviciul comunității, dovedește că acolo unde există profesionalism, dedicare și logistică pe măsură, situațiile în care viața oamenilor este pusă în pericol, pot fi gestionate la timp și cu succes.

Cei 14 ani de existență a SMURD în județul Hunedoara se traduc, la nivel județean, în 75.000 de situații de urgență, în care echipele SMURD și-au făcut datoria.

 

 

 

Articolul precedentUn post de conducere din CJH, râvnit de ALDE
Articolul următorNormă de hrană pentru polițiștii locali din Lupeni