Agentul șef de poliție Tudor Darie a salvat viața a doi copii. Acesta i-a scos pe minorit din casa care a fost cuprinsă de flăcări. Poliţistul, la data de 26.02.2018, deşi se afla în afara orelor de program, a intervenit cu promptitudine la locul unui incendiu,  pătrunzând în incinta imobilului care ardea și evacuând doi copii, cărora le-a salvat, astfel,  viaţa.

„Eroii de sacrificiu nu sunt doar acei polițiști din filmele de  acțiune, ci sunt și colegii noștri, polițiștii hunedoreni care excelează în activitatea profesională  şi acţionează în slujba legii şi a cetăţeanului, nu doar în timpul programului de lucru, ci şi în afara orelor de program, punându-şi, uneori, în pericol propria viaţă pentru a-i salva pe ceilalţi. Profesia de poliţist este una de vocaţie şi orice poliţist care se evidenţiază prin rezultate deosebite trebuie recompensat”,  declarat şeful I.P.J. Hunedoara.

Agentului şef de poliţie Tudor Darie, din cadrul Postului de Poliţie Dobra, i-a fost înmânată Emblema de Onoare a Ministerului Afacerilor Interne şi Brevetul conferit de Ministrul Afacerilor Interne.

 

 

Articolul precedentȘase suspiciuni de gripă, în județul Hunedoara. Se așteaptă rezultatele de la laborator pentru patru dintre cazuri
Articolul următorMajorări de prețuri pentru utilizarea bazinului didactic de la Petroșani