Un hunedorean care a dispărut înainte de Crăciun încă este căutat de familie. Numai că Poliția  a fost anunțată abia la finalul săptămânii trecute de dispariția bărbatului.

În data de 11.01.2019, Poliţia Municipiului Lupeni a fost sesizată de un bărbat din localitate despre faptul că fratele său, Bogdan Iuliu (foto), în vârstă de 58 de ani, a plecat în data de 24.12.2018 de la o familie din  municipiului Lupeni, unde lucra ziler,  cu intenția de a petrece sărbătorile de Crăciun alături de fratele său (cel care a sesizat dispariţia), însă nu a mai sosit la destinaţie.

Bărbatul prezintă următoarele semnalmente: înălțime 1,77 m, greutate 70 kg, constituție atletică, păr șaten, scurt cu început de chelie, purta mustață, cicatrice pe obraz. Reclamantul nu a putut preciza ce  articolele de îmbrăcăminte purta fratele său la momentul plecării,  deoarece  acesta locuia la o altă familie.

În baza sesizării, poliţiştii au demarat activităţi investigative şi de căutare a bărbatului, care a fost dat în urmărire naţională.

Articolul precedentUPDATE| Circulaţia trenurilor- redeschisă între Dobra şi Holdea, din judeţul Hunedoara
Articolul următorDoi minori au furat geanta unei femei