Circulaţia feroviară, între Dobra şi Holdea, din judeţul Hunedoara, a fost redeschisă astăzi, în jurul orei 15:00, potrivit reprezentanţilor Companiei Naţionale de Căi Ferate „CFR”. Primul tren care a tranzitat această zonă a fost trenul R 2185, care circulă pe relaţia Simeria – Lugoj.

În zonă a fost adusă o macara de mare tonaj care a ridicat TIR-ul ce a ajuns, în această dimineaţă, peste calea ferată. „Menţionăm faptul că, pentru redeschiderea circulaţiei feroviare pe intervalul de staţii Dobra – Holdea a fost necesară intervenţia cu o macara de mare tonaj pentru ridicarea şi retragerea TIR-ului de pe calea ferată, operaţiune desfăşurată de reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, precum şi intervenţia echipelor de specialitate feroviare care au executat lucrări de remediere a defecţiunilor tehnice la linie şi de înlocuire a componentelor feroviare, distruse în urma derapării autotrenului”, a declarat Oana Brânzan, purtătorul de cuvânt al CFR SA.

Reamintim că, traficul rutier a fost închis, în cursul acestei zile, după ce un autotren a derapat de pe DN 68A şi s-a oprit pe calea ferată, blocând circulaţia trenurilor pe tronsonul Ilia – Lugoj.

Articolul precedentPe mai multe sectoare de drumuri județene se circulă în condiții de iarnă
Articolul următorUn hunedorean care a dispărut înainte de Crăciun încă este căutat de familie