Cu permisul anulat de 12 ani și în stare avansată de ebrietate, așa a fost prins un bărbat din Hunedoara. Acesta conducea pe o stradă din municipiu. Polițiștii de la “Rutieră” l-au tras pe dreapta și, fiindcă mirosea a alcool, oamenii legii l-au pus să sufle în etilotest. Rezultatul a indicat o concentraţie de 1,42 mg/l, alcool pur în aerul expirat.

Hunedoreanul a fost oprit, azi noapte, în jurul orei 03:15, pe strada Victoriei din municipiul Hunedoara. Polițiștii spun că acesta conducea un autoturism deși permisul de conducere îi era anulat încă din anul 2006. „Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 1.42 mg/l, alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la secția U.P.U. Hunedoara, unde i-a fost recoltată o probă biologică de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”, a declarat comisarul Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Bărbatul a ajuns în spatele gratiilor. În prima fază, el a fost doar reținut, iar, ulterior, în cazul său, s-a dispus arestarea preventivă. „În sarcina bărbatului au fost reținute două infracțiuni, respectiv: conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului (comise în stare de recidivă), acesta fiind reținut de poliţişti pentru o perioadă de 24 ore şi depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Hunedoara. În data de 18 noiembrie 2018, hunedoreanul a fost prezentat magistraţilor Judecătoria Hunedoara, care au dispus arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 30 de zile”, a adăugat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Articolul precedentVIDEO: Iarna își intră în drepturi în Valea Jiului
Articolul următorPrimăria Deva și-a achitat cotizația pentru ”Salvital” Hunedoara – SMURD