Suma de aproximativ 29.000 de lei, reprezentând contribuția aferentă lunii octombrie a Primăriei Deva către Asociația „Salvital”, care se ocupă de gestionarea activității SMURD în județul Hunedoara, a fost virată, astăzi, în contul organizației.

Potrivit reprezentanților municipalității, de la începutul anului, administrația locală din Deva a plătit, în total, Asociației ”Salvital” Hunedoara suma de 348.770,88 de lei, reprezentând contribuția municipiului Deva pentru susținerea și finanțarea SMURD Hunedoara.

Asociația „Salvital” Hunedoara a fost înființată la data de 9 martie 2005, prin libera exprimare a voinţei de asociere a membrilor fondatori – autorităţi ale administraţiei publice locale şi instituţii publice. La statutul asociaţiei au aderat, mai apoi, şi alte autorităţi ale administraţiei publice locale, instituţii publice şi alte persoane juridice, astfel că, asociația număra, până nu demult, 60 de membri. Între timp, o parte dintre ei au lăsat în urmă „Salvital” și nu mai fac parte din organizație, pe site-ul oficial al asociației figurând, la ora actuală, 45 de membrii.

Articolul precedentUn bărbat din Hunedoara, la volan, cu permisul anulat de 12 ani și beat criță
Articolul următorJandarmii montani hunedoreni, implicați într-un exercițiu care a durat peste 10 ore