75 de persoane de la Societatea Națională de Închideri Mine Valea Jiului își vor pierde locurile de muncă, în această toamnă. Guvernul a aprobat proiectul de hotărâre privind aprobarea alocării unei sume din bugetul asigurărilor pentru şomaj pe anul 2018 pentru plata venitului lunar de completare de care beneficiaza persoanele disponibilizate de la Societatea Naţională de Închideri Mine Valea Jiului S.A.

“Planul de disponibilizare prevede a fi disponibilizate prin concediere colectivă în trimestrul III anul 2018, un număr de 75 persoane şi a fost supus aprobării conducerii executive şi neexecutive a societăţii precum şi acţionariatului societăţii. Sumele necesare acordării drepturilor persoanelor disponibilizate de către societate sunt prevăzute în Bugetul de venituri şi cheltuieli al societăţii aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.256/24.04.2018”, arată documentul aprobat de Executiv.

Prin proiectul de act normativ se propune aprobarea alocării sumei de 424 mii lei din bugetul asigurărilor pentru somaj pe anul 2018 ce se va aloca pentru plata venitului lunar de completare persoanelor disponibilizate de Societatea de Închideri Mine Valea Jiului S.A

 

 

Articolul precedentIluminatul stradal din toată Deva, în mentenanță. „ Vor exista aprinderi temporare ale becurilor”
Articolul următorVa mai dura până când șoferii vor putea circula pe lotul 3 al A1. Licitația pentru nodul Holdea, anulată!