Poliţiştii hunedoreni au reţinut un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din municipiul Hunedoara, bănuit că, împreună cu un minor, a furat o sumă mare de bani din casa primarului comunei Cerbăl. Fapta a fost consumată la sfârşitul lunii iulie anul acesta, când din locuinţa edilului -şef au fost sustraşi 35.000 de lei şi 400 de euro.

Totul s-ar fi întâmplat pe timp de noapte, în timp ce primarul din Cerbăl, Mircea Costa, era plecat, împreună cu soția sa, la un eveniment organizat într-un sat din apropiere. Furtul banilor a fost descoperit abia dimineața.

Primarul comunei Cerbăl, Mircea Costa, bănuia, la momentul respectiv, că suspecţii erau „apropiați” de-ai casei. Unul dintre ei l-ar mai fi ajutat la treburi prin gospodărie. Acesta nu a acționat singur, ci ajutat de un complice. Poliţiştii au stabilit că a fost vorba despre un minor de 17 ani.

Principalul suspect din acest caz, un tânăr de 22 de ani, identificat la acea vreme de oamenii legii, dar care se sustrăgea urmăririi penale, a fost prins şi reţinut în cursul zilei de ieri, 03 octombrie. Acesta a fost deja depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara şi urmează să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hunedoara, în vederea luării măsurilor legale, după cum au informat, astăzi, reprezentanţii IPJ Hunedoara.

În acest caz, poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor în cauză şi a recuperării prejudiciului.

Citeşte şi:

Primar hunedorean, jefuit de o sumă uriașă. Hoții i-au furat banii din casă

Articolul precedentO fată de 15 ani, din Hunedoara, dată dispărută. A plecat de la şcoală şi nu se mai ştie nimic despre ea
Articolul următorDascălii pensionari, omagiați de autoritățile locale de la Petroșani