O fată de 15 ani, din Hunedoara, dată dispărută. A plecat de la şcoală şi nu se mai ştie nimic despre ea

Poliţiştii hunedoreni caută o minoră, în vârstă de 15 ani. Fata a fost dată dispărută de către reprezentanţii unui centru maternal din Hunedoara. Aceştia au sesizat oamenii legii, în cursul după-amiezii de ieri, cu privire la faptul că, în timp ce se afla la cursurile școlare, adolescenta a plecat voluntar de la unitatea de învăţământ unde studiază și nu a mai revenit.

Minora dată dispărută se numeşte Laura Barbu (foto), are o înălțime de circa 1,65 metri, ten măsliniu, păr lung brunet, până la nivelul umerilor, constituție robustă, fără semne particulare și purta la momentul plecării voluntare următoarele articole de îmbrăcăminte și încălțăminte: pantaloni jeans de culoare neagră; giacă jeans, de culoare crem și o pereche de pantofi sport.

Se pare că, fata a mai plecat voluntar, fiind de fiecare dată depistată fie pe raza orașului Călan (la domiciliul mamei biologice) sau în municipiul Deva (la locuința fostului prieten). Poliţiştii au demarat o serie de activităţi investigative şi de căutare a minorei, activităţi care continuă şi care vor fi extinse prin măsura urmării naţionale.

Persoanele care deţin informaţii utile depistării celei în cauză, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Articolul precedentCascadorie fără voie la intrarea în Deva, dinspre Sântuhalm. O camionetă a „zburat” de pe şosea
Articolul următorTânărul bănuit că a furat bani din casa primarului din Cerbal a fost prins şi reţinut