Tânăra rănită grav în accidentul de la Veţel are nevoie de sânge. Astăzi a împlinit 23 de ani

Sursa foto: Facebook.com

Tânăra rănită în accidentul grav produs sâmbătă după-amiază, pe Drumul Naţional (DN) 7, în localitatea hunedoreană Veţel, în urma căruia fratele ei a decedat, se află în continuare internată la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Deva, şi are nevoie urgentă de sânge. Astăzi, Cristina a împlinit vârsta de 23 de ani.

Apropiaţii tinerei se roagă pentru ea să îşi revină cât mai repede şi au făcut un apel impresionant pe reţeaua de socializare. Din spusele acestora, ea a ieşit din comă, însă acum are nevoie de mare ajutor. Prieteni şi colegi de-ai celor doi fraţi au i-au rugat, prin intermediul Facebook-ului, pe toţi cei care pot şi doresc să doneze sânge din grupa A2 pentru Cristina. „Dumnezeu să binecuvinteze familia îndoliată a lui Alin & Cristina! Să ne rugăm la Dumnezeu pentru Cristina care a rămas în viață și se află la ATI, și-a revenit din comă! Dumnezeu să aibă milă de ea! “Veniţi să ne întoarcem la Domnul! Căci El ne-a sfâşiat, dar tot El ne va vindeca; El ne-a lovit, dar tot El ne va lega rănile.( Osea 6:1 )”, a scris un apropiat pe reţeaua de socializare.

Sursa foto: Facebook.com

Tânăra a împlinit astăzi vârsta de 23 de ani, însă, aniversarea ei este îndoliată de tragedia cumplită ce s-a petrecut şi în urma căreia fratele ei drag, Alin, şi-a pierdut viaţa. Cei doi se aflau într-un autoturism marca Volswagen Passat, condus de Cristina. La un moment dat, ea a semnalizat intenţia de a vira la stânga. Un TIR care circula din spate i-a lovit în plin, iar autoturismul în care se aflau cei doi fraţi a fost proiectat pe contrasens unde a fost izbit de un alt autotren care circula regulamentar. Pentru fratele tinerei, ce se afla pe locul din dreapta al maşinii, medicii nu au mai putut face nimic. Tânăra a fost transportată de urgenţă la spital în stare gravă.

Tragedia cumplită a şocat pe toată lumea. Colegii şi prietenii celor doi fraţi povestesc, cu lacrimi în ochi, că erau „doi copii harnici şi frumoşi, mereu zâmbitori şi optimişti”.

Articolul precedentMagda Catone, prezentă la “botezul” cinematografului din Petroșani
Articolul următorÎntâlnire pe tema protejării cetăţii dacice Sarmizegetusa Regia din Munţii Orăştiei