Cum a venit toamna, autoritățile locale din Deva au decis să închidă ștrandul municipal. Locuitorii mai au doar câteva zile la dispoziție să se bălăcească în bazinele bazei de agrement din oraș.

Ștrandul Municipal din Deva își va închide porțile duminica aceasta, din 16 septembrie, după cum au anunțat reprezentanții primăriei.

Pe toată perioada verii, acesta a avut mii de clienți care s-au bucurat de apa din cele patru bazine, dar și de alte facilități (terase, puncte de alimentație publică, terenuri de fotbal, volei, aparate de fitness, un punct de închiriere cărți al Bibliotecii Județene ,,Ovid Densușianu” etc.). Numai într-o singură săptămână din luna august, peste 4.000 de adulți și copii au trecut pragul ștrandului din Deva, aceștia aducând, la bugetul local al orașului, încasări de aproape 51.000 de lei.

De administrarea ștrandului din Deva s-a ocupat, în acest sezon estival, Biroul Baze Sportive și de Agrement din cadrul Primăriei Municipiului Deva. De curând, Ștrandul Municipal, precum și Dog Park-ul, Skate Park-ul și Baza de Agrement de la Bejan au trecut în administrarea Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală (SPIGM) Deva.

Articolul precedentS-a identificat o soluție pentru furnizarea termoficării
Articolul următorCăutată de familie și de polițiști. O adolescentă de 14 ani a dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni