Căutată de familie și de polițiști. O adolescentă de 14 ani a dispărut de acasă în urmă cu două săptămâni

Nu se mai știe nimic despre ea de două săptămâni, iar polițiștii hunedoreni încearcă acum să îi dea de urmă. Este vorba despre o fată de 14 ani, din orașul Petrila, despre care familia nu mai are nicio informație.

Îngrijorată că tinerei i s-ar fi putut întâmpla ceva rău, mama acesteia a anunțat oamenii legii, rugându-i să o ajute să o găsească. Fata, pe numele ei Diana Valentina Stanciu (foto) a plecat de acasă în ziua de 29 august, potrivit spuselor mamei sale, iar de atunci nu s-a mai întors.

Polițiștii hunedoreni au aflat, însă, că nu este prima dată când tânăra fuge de acasă. „În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minora, care a mai fost plecată de la domiciliu în repetate rânduri, de această dată, a plecat de acasă împreună cu un tânăr pe care îl cunoştea, neavând asupra sa bunuri sau valori. (…) Poliţiştii, ca urmare a sesizării, au demarat o serie de activităţi investigative şi de cercetare, în vederea găsirii minorei fiind solicitată şi măsura urmăririi la nivel național”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Semnalmente

Fata are o înălțime de aproximativ 1,50 metri, o greutate de aproximativ 40 de kilograme, ten măsliniu, păr castaniu, scurt, ochii căprui, iar la data plecării voluntare era îmbrăcată cu pantaloni jeans, scurți, de culoare roz, un tricou sport roz si o pereche de pantofi sport de pânză, de culoare albă.

Persoanele care deţin informaţii utile anchetei, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de urgenţă 112.

Articolul precedentȘtrandul din Deva se închide de duminică, 16 septembrie
Articolul următorPetrila, parte a campaniei Let’s do it România