În județul Hunedoara a continuat să ningă, duminică după-masă, pe arii extinse. S-a circulat în condiții de iarnă pe toate drumurile județene. Zăpada grea a doborât mai mulți arbori, fapt care a îngreunat și mai mult traficul și intervențiile la deszăpezire. De asemenea, în mai multe zone, copacii au rupt firele de curent electric.

Potrivit informațiilor date publicității de autoritățile județene, probleme serioase s-au înregistrat, astăzi, pe drumurile județene din Valea Jiului și spre cetățile dacice din Munții Orăștiei. „Pe DJ 709F spre cabana Rusu, drumul este curățat, dar se circulă în condiții de iarnă. Se poate coborî din stațiune, dar se recomandă atenție și viteză redusă. Pe DJ 664A Lupeni – Straja, o mașină care a derapat la intersecția cu strada care duce la ultimele case din oraș a dus la crearea unui blocaj în trafic. Astfel, dinspre stațiune s-a format coloană de mașini și se înaintează greu. Utilajele au acționat și pentru deszăpezirea drumului județean 709H Petrila – Jieț și pe DJ 666 în satul Merișor dinspre DN 66”, a informat, duminică după-masă, la ora 16:00, Dispeceratul Drumuri Județene al Consiliului Județean (CJ) Hunedoara.

Articolul precedentMii de locuitori ai județului Hunedoara, în continuare, fără curent electric. 36 de localități, nealimentate cu energie electrică
Articolul următorCursuri suspendate în 6 localități hunedorene