Managerul Spitalului Județean de Urgență din Deva, Adina Ileana Pera -Ștefănie, va pleca de pe funcția pe care o deține la vârful conducerii unității medicale. În locul său, va veni Delia Băda, actual consilier juridic la Direcția de Sănătate Publică (DSP) Hunedoara și fostă șefă a acestei din urmă instituții.

Adina Ileana Pera -Ștefănie

Adina Ileana Pera -Ștefănie, actualul manager al Spitalului Județean de Urgență (SJU) din Deva, nu iasă definitiv “din schemă”, ci „va trage sforile” unei alte instituții din sistemul public de sănătate. Este vorba despre DSP Hunedoara. La schimb, Delia Băda, care ocupă actualmente funcția de consilier juridic la DSP și a fost o vreme și șefa instituției, îi va lua locul la SJU.

Delia Băda

Conducerea Consiliului Județean (CJ) Hunedoara, în subordinea căreia se află spitalul din Deva, a confirmat rocada ce se va face începând cu data de 8 aprilie. Se pare că, Adina Ileana Pera -Ștefănie ar fi dorit să plece de pe funcția pe care o deține, la ora actuală, la „cârma” spitalului județean.

Adina Ileana Pera -Ștefănie a devenit manager al Spitalului de Urgență Hunedoara din Deva în luna iulie 2017. În ceea ce o privește pe Delia Băda, aceasta a fost șefa DSP Hunedoara până în vara aceluiași an, când și-a dat demisia după amenințarea fostului ministru al Sănătății, Florian Bodog.

Delia Băda va conduce Spitalul Județean de Urgență din Deva pe o perioadă de șase luni, până la organizarea concursului pe post.

Articolul precedentTrei vedete din „Las Fierbinţi” vin, în premieră, la Deva
Articolul următorFOTO| Incendiu puternic la un atelier auto din Cristur. Un autocar a fost cuprins de flăcări