Trei vedete din celebrul serial „Las Fierbinţi” vor veni la Deva. Leonid Doni, Gheorghe Ifrim şi Marius Chivu vor juca pe scena Centrului Cultural Drăgan Munteandin municipiu, în comedia „Insomniacii”, scrisă de Mimi Brănescu.

Spectacolul va avea loc pe data de 13 mai, de la ora 20:00, la Centrul Cultural „Drăgan Muntean” din Deva.

„Insomniacii” sunt trei oameni cu caractere diferite care se întâlnesc în parc, într-o noapte, pentru că suferă de insomnie. Deşi discuţiile lor par banale, suferinţa le este sinceră. Dialogul este amuzant şi scoate în evidenţă atât comicul, cât şi tragicul, într-un spectacol despre naivitate, nebunie şi dragoste. Comedia este despre banalitatea vieţii şi drama condiţiei umane, despre oameni care rătăcesc în absurd şi se agaţă de gânduri caraghioase în speranţa ieşirii din anonimat.

Biletele pentru spectacol sunt puse în vânzare la preţul de 50 lei şi pot fi achiziţionate de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 10:00-16:00.

Articolul precedentS-a aflat cine sunt judecătorii care vor face parte din componența Biroului Electoral Județean
Articolul următorSpitalul Județean de Urgență din Deva va fi condus de altcineva. Managerul Adina Ileana Pera- Ștefănie pleacă din funcție