Spectacol oferit de copiii cu dizabilități din Petroșani. Primăria municipiului Petroşani a marcat Ziua Internaţională a Persoanelor cu Dizabilităţi. Veseli, optimişti. Aşa au fost zecile de copii, cu dizabilităţi, care au acaparat sala de marmură a Primăriei Petroşani.

Aceşti copii duc pe umeri o povară mare, dar voioşia şi ambiţia lor îi ajută să învingă toate obstacolele. Fiecare copil cu dizabilităţi trebuie să fie ajutat şi îndrumat pentru a-şi descoperi talentele. De cele mai multe ori aceşti copii ne dau o lecţie de viaţă, iar cei care le cunosc cel mai bine tainele sunt membrii familiei, dar şi cei de la Direcţia de Asistenţă Socială.

Toţi copiii prezenţi la Primăria Petroşani au primit cadouri. Ziua Internațională a Persoanelor cu Handicap a fost adoptată de ONU in 1992, pentru a motiva populația să înțeleagă efectele dizabilităților și pentru a combate discriminarea.

 

 

 

Articolul precedentDispecerat unic pentru drumurile județene, funcțional, de astăzi, în Hunedoara
Articolul următorA fost prelungit termenul pentru eliberarea tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul local din Deva