Termenul pentru eliberarea tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul public local din Deva a fost prelungit cu două săptămâni.

Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei, veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi “Cetăţenii de Onoare” ai municipiului Deva, care nu se pot prezenta să-şi ridice tichetele gratuite pentru transportul public local până pe data de 7 decembrie, adică până mâine, mai pot intra intra în posesia acestora începând de luni, 10 decembrie, și până vineri, 21 decembrie 2018. În acest interval, biletele gratuite de călătorie se distribuie la sediul Primăriei Deva, de luni până vineri, între orele 9:00-11:00. Pensionarii cu venituri lunare mai mici de 1.000 de lei trebuie să se prezinte la camera 29, iar veteranii de război şi văduvele de război necăsătorite, foştii deţinuţi politici, refugiaţii şi deportaţii, revoluţionarii, donatorii de sânge şi „Cetăţenii de Onoare” ai municipiului Deva la camerele 22 şi 24.

De precizat că, la ridicarea tichetelor gratuite de călătorie este obligatorie prezentarea actului de identitate, iar în cazul pensionarilor, şi a ultimului cupon de pensie (copie).

Tichetelor gratuite de călătorie pentru transportul public în municipiul Deva sunt valabile pentru 10 călătorii dus-întors/lună, pe raza municipiului Deva, pentru intervalul decembrie 2018 – martie 2019.

 

 

Articolul precedentSpectacol oferit de copiii cu dizabilități din Petroșani
Articolul următorPercheziții în trei localități ale județului. Polițiștii au descins în casele unor suspecți