Spațiul expozițional al Galeriei de Artă „Forma” din Deva va intra în renovări. Lucrările de reamenajare vor fi finanțate de Consiliul Județean (CJ) Hunedoara, după ce, în ședința de la sfârșitul acestei săptămâni, vor fi aprobate nota conceptuală și tema de proiectare.

Nota conceptuală și tema de proiectare pentru obiectivul de investiții “Reamenajare spațiu expozițional la Galeria de Artă “Forma” Deva” au fost elaborate. Documentele vor fi supuse aprobării în ședința CJ Hunedoara de vineri, 19 aprilie. “Acțiunea de reamenajare a întregului ansamblu va aduce galeria de artă la standardele actuale specifice spațiilor expoziționale contemporane, cu scopul de a exploata mai bine spațiul și de a pune mai bine în valoare produsul artistic. Aceasta va aduce un plus de vizibilitate galeriei și oportunitatea unui program curatorial mai diversificat”, spun reprezentanții CJ Hunedoara.

Estimativ, se poate aprecia o cheltuială de execuție în valoare de 1.395.000 lei cu TVA, însă calculul exact al cheltuielilor pentru execuţia obiectivului de investiţii se va face după elaborarea documentaţiilor în toate fazele de proiectare.

Articolul precedentAccident pe un bulevard din Hunedoara. O femeie a ajuns la spital cu piciorul strivit de un camion
Articolul următorProgramele guvernamentale modernizează satele hunedorene