Consiliul Superior al Magistraturii va fi informat cu privire la problemele financiare și juridice cu care se confruntă Complexul Energetic Hunedoara. Darius Cîmpean, președintele Sindicatului Muntele a precizat că va sesiza CSM cu privire la decizia Curții de Apel Alba Iulia care a dispus ridicarea suspendării executării silite de pe conturile Complexului Energetic Hunedoara.

Sindicalistul spune că nu exclude posibilitatea ca minerii să iasă în stradă.

”Voi face o sesizare, personal, către Consiliul Superior al Magistraturii, să văd cum a gândit acel judecător, să vedem ce s-a întâmplat acolo. (…) E clar, ceva s-a întâmplat. Trebuie să ne spună cineva. Riscăm ca 4.000 de oameni, săptămâna viitoare să fie în stradă. Trebuie să vedem cauza. Recunosc independența justiției, însă cred cu tărie că atunci când destinul a 4.000 de oameni stă într-o hotărâre și acel judecător are, cred eu, obligația să se informeze și să calculeze impactul”, a declarat Darius Cîmpean, președintele Sindicatului Muntele.

Decizia Curții de Apel Alba Iulia a provocat un “deranj” la nivelul societății energetice. Conducerea nu se aștepta la o asemenea decizie care vine să îngreguneze și mai mult activitatea.

Salariile a mii de angajați sunt în pericol

Articolul precedentParlamentul dă undă verde înființării Complexului Energetic Valea Jiului
Articolul următorȘcoala primară din Brănișca va fi reabilitată