Începutul lunii mai marchează oficial debutul sezonului turistic de vară, iar piscinele și ștrandurile din stațiunile turistice își redeschid porțile pentru a-i primi pe turiști. Și în stațiunea hunedoreană Geoagiu Băi, începând de vineri, 2 mai 2019 s-a deschis oficial sezonul turistic și, odată cu acesta, și-au redeschis porțile și Băile Daco-Romane.

Evenimentul a fost marcat în cadrul unei festivități organizate de Primăria orașului Geoagiu.

Președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea – Flaviu Bobora, prezent la eveniment împreună cu o parte a consilierilor județeni, s-a referit în mesajul de salut la importanța pe care stațiunea Geoagiu-Băi o are în acțiunea de promovare a potențialului turistic al județului. 

Acesta a precizat că reprezentarea și promovarea stațiunii Geoagiu-Băi la târgurile de turism, realizată în ultimii trei ani prin intermediul Agenției de Dezvoltare Economico – Socială a județului Hunedoara, a adus o și mai mare vizibilitate zonei.

Stațiunea hunedoreană Geoagiu Băi își așteaptă turiștii cu o ofertă variată, iar ștrandul este pregătit pentru afluxul de clienți care se anunță în această vară. Complexul terman Băile Daco-Romane este deschis zilnic între orele 8,00-21,00.

Articolul precedentCare este programul premierului Viorica Dăncilă în județul Hunedoara
Articolul următorFOTO| Mănăstirea Crișan și-a sărbătorit hramul. Aproape o mie de credincioși au asistat la slujba religioasă