Autoritățile locale de la Petrila au scos la licitație un contract a cărui valoare este de peste un milion de lei. Contractul prevede “achiziție execuție lucrări de reabilitare termică a blocului de locuinţe nr. 7 din strada 8 Martie, orașul Petrila, jud. Hunedoara”.

“Construcția asupra căreia se intervine în vederea reabilitării, este amplasată în orașul Petrila, str. 8 Martie, bl. 7 județul Hunedoara. (…) Imobilul este situat în intravilanul localității, se află în exteriorul pilierului minier de siguranță și este proprietate privată. Construcția a fost finalizată în anul 1964, formată din 4 scări cu un regim de înălțime S+P+4E, în formă dreptunghulară, formată din 2 tronsoane separate prin rost de tasasare/seismic”, arată documetnația.

Clădirea cu 4 scări cuprinde 56 de locuințe, iar de la darea în folosință și până în present nu a beneficiat de astfel de lucrări de reabilitare termică. 1.370.184 de lei este valoarea contractului pentru care se caută constructor. Banii pentru realizarea lucrării provin din fonduri europene prin Programul Operațional Regional.

 

Articolul precedentBanner împotriva desfiinţării vacanţei din februarie, afişat la Straja
Articolul următorPSD Lupeni și-a anunțat candidatul pentru alegerile locale din 2020