Lucian Resmeriță, primarul în funcție al municipiului Lupeni, a fost desemnat drept candidat al Partidului Social Democrat pentru un nou mandat în fruntea urbei. În urma ședinței legal constituite, organizația PSD Lupeni îi acordă un nou vor de încredere lui Lucian Resmeriță.

“Este o onoare pentru mine să fiu desemnat candidat al PSD Lupeni pentru un nou mandat de primar. Acest lucru mă onorează, dar mă și motivează. Încă sunt multe lucruri de realizat în municipiul nostru”, a declarat Lucian Resmeriță, candidatul PSD pentru funcția de primar al municipiului Lupeni, dar și actual primar al localității.

Organizația PSD Lupeni, cea mai puternică organizație PSD din județul Hunedoara și una din cele mai puternice organizații din țară, l-a desemnat cu unanimitate de voturi pe LUCIAN Resmeriță, la sedinta de joi, 28 februarie 2019,  candidat la funcția de primar pentru Primăria Municipiului Lupeni, la alegerile locale din anul 2020.

“Lucian a demonstrat că poate conduce o localitate. Toate realizările sale din acest mandat arată că este nevoie de continuitate astfel încât localitatea să se dezvolte. Să nu uităm faptul că Lucian a devenit primar în urma alegerilor locale din anul 2017, deci mandatul său nu a fost unul complet. Chiar și așa, se vede cu ochiul liber faptul că lucrurile s-au schimbat în bine, în municipiul Lupeni”, a declarat Cristian Resmeriță, președintele PSD Lupeni și senator PSD.

Lucian Resmeriță a candidat la alegerile locale parțiale, după ce fratele său, Cristian Resmeriță, a renunțat la funcția de primar pentru a deveni senator. Lucian Resmeriță este primar din anul 2017.

 

Articolul precedentSe caută constructor pentru reabilitarea unui bloc din Petrila
Articolul următorExpoziție dedicată femeii