Scene şocante s-au petrecut la o şcoală din municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara. O elevă a fost preluată de un echipaj SMURD şi transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a spitalului din localitate, după o bătaie ce a avut loc în timpul pauzei. Fata avea faţa plină de sânge, în momentul în care a fost preluată de echipajul medical.

Totul s-a întâmplat la Şcoala Generală „Dominic Stanca” din Orăştie. Se pare că, fata ar fi fost lovită cu pumnul de un coleg. La faţa locului au fost chemaţi jandarmii. „Pe timpul executării misiunii de menţinere a ordinii publice în zona instituţiilor de învăţământ din municipiul Orăștie, în zona Școlii Generale “Dominic Stanca”, jandarmii din cadrul Detaşamentului 4 Orăştie au fost sesizaţi cu privire la faptul că în incinta şcolii a avut loc o altercație între doi elevi. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au constatat faptul că în interiorul unei sălii de clasă se afla o elevă care avea faţa plină de sânge. Jandarmii l-au identificat pe elevul care a declarat că a lovit-o o singură dată cu pumnul în zona feţei pe colega sa, în timpul pauzei. Eleva în cauză a fost transportată cu un echipaj SMURD la U.P.U. Orăştie”, au informat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Hunedoara.

Ulterior, au fost anunțați tutorii legali ai celor doi minori implicați în incident. Cercetările au fost preluate, în acest caz, de poliţişti.

Articolul precedentTentativă de suicid, la Hunedoara. S-a aruncat de la etajul al doilea
Articolul următorCastelul Corvinilor de la Hunedoara intră într-un amplu proces de restaurare