Mai multe reparații sunt avute în vedere a fi realizate la termocentrala Paroșeni, parte a Complexului Energetic Hunedoara. Este vorba de “servicii de reparare a boilerelor – lichidări avarii cazan nr.4 și instalații auxiliare”. Contractul presupune prestarea de servicii de reparare a sistemului sub presiune al cazanului nr.4 (supraîncălzitorul primar, secundar, terţiar, intermediar, economizer şi pereţii membrană) pentru lichidarea avariilor în cazul spargerilor de ţevi.

113.150 de lei este valoarea contractului. Cazanul 4 din cadrul termocdentralei Paroșeni a fost pus în funcțiune în anul 2007 și are o capacitate proiectată de „540 t abur/h; 467 MWt”. Potrivit documentației, regimul de funcționare al cazanului 4 se face, teoteric, în 3 schimburi în regim de lucru de 24 ore/zi, 7 zile/săptămână, 365 zile/an, exceptând perioadele de revizii și reparații programate sau accidentale.

 

 

Articolul precedent„Ziua Recoltei”, la Deva. Invitaţie la spectacole şi aprovizionare de toamnă în piaţa de la poalele Cetăţii
Articolul următorInvitație la Târgul de Turism al României