Rectorul ASE București, Doctor Honoris Causa al Universității Petroșani. Profesorul universitar doctor Nicolae Istudor, rectorul Academiei de Studii Economice București este, începând de astăzi, Doctor Honoris Causa al Universității din Petroșani.

Distincția „pentru contribuția deosebită la dezvoltarea învățământului superior economic din România, atât în plan academic cât și științific, pentru susținerea oferită dezvoltării învățământului cu profil economic la Petroșani, pentru promovarea Universității din Petroșani în mediul academic și științific” i-a fost acordată într-un cadru festiv.

„Rezultatele științifice de excepție și larga recunoaștere națională și internațională de care se bucură domnul profesor universitar doctor Nicolae Istudor au la bază o solidă și temeinică pregătire care realizează o îmbinare perfectă între calitatea de cadru didactic universitar și cea de manager al unei instituții de învățământ superior de prestigiu”, a spus prof. Univ. Dr. Ing. Radu Sorin Mihai, rectorul Universității din Petroșani.

Între cele două instituții de învățământ superior există o lungă relație de colaborare, care se va întări și mai mult, acum după acest eveniment festiv. Nicolae Istudor este rectorul Academiei de Studii Economice din anul 2016. Acesta a mai ocupat și funcția de secretar de stat, în perioada aprilie 2004-ianuarie 2005, în Ministerul Agriculturii, Pădurilor și Dezvoltării Rurale.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Articolul precedentProiect al maestrului Popa Popa’s, la Deva. Portretele celor mai importanți făuritori ai României Mari
Articolul următorStocurile de cărbune de la termocentrale insuficiente pentru a trece iarna