Un tânăr condamnat la peste 25 de ani de închisoare pentru uciderea a două surori dintr-un sat hunedorean a fost pus în libertate sub control judiciar.

Crima pentru care tânărul, în vârstă de 23 de ani, a fost condamnat s-a petrecut în 2016. Liniștea din Balomir, un sătuc situat în Țara Hațegului, a fost spulberată atunci de sinistra faptă. Două bătrâne, care erau surori și sufereau amândouă de un handicap neuromotor, erau găsite fără suflare pe podeaua casei în locare locuiau singure. Erau dezbrăcate și aveau mai multe răni.

Cele două surori ucise, Elena și Augustina Lingurar, cu vârste de 69 de ani, respectiv 72 de ani, trăiau singure și erau foarte bolnave, iar în ultima vreme aproape că nici nu mai ieșeau din casă, atât de gravă era starea lor. Vecinii și rudele femeilor au crezut că acestea au fost omorâte pentru bani. Cu o zi înainte de crimă, poștașul le adusese celor două femei pensia.

Presupusul autor al dublului asasinat a stat trei ani după gratii, timp în care a contestat decizia instanței. Magistrații de la Curtea de Apel Alba -Iulia i-au dat dreptate și l-au pus în libertate sub control judiciar.

Articolul precedentNu există doritori pentru parcelele din Pasul Vâlcan
Articolul următorUn preot a cumpărat o casă pentru o familie nevoiașă