Mai multe persoane au fost identificate în timp ce încercau să sustragă cărbune dintr-un tren de marfă garat în staţia Iscroni. Furtul de cărbune din vagoanele de tren este un fenomen greu de stopat. 

 În data de 26.02.2019, în urma unei acţiuni, poliţiştii Postului de Poliție T.F. Livezeni au depistat în flagrant o tânără de 25 de ani, din  Aninoasa, care intenționa să sustragă 100 kg. de cărbune industrial dintr-un vagon de marfă aflat în compunerea unui tren garat în Stația C.F. Iscroni.

Tot ieri, aceeaşi poliţişti au depistat în flagrant un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Aninoasa, care intenționa să sustragă 150 kg. de cărbune industrial dintr-un vagon de marfă aflat în compunerea trenului de marfă garat în Stația C.F. Iscroni.

În ambele cazuri, poliţiştii au întocmit dosare de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă de furt.

Articolul precedentFOTO| Dascălii au pichetat Prefectura Hunedoara. „Toată lumea cere calitate. Profesorii nu pot aduce singuri calitatea în sistem”
Articolul următorUn bărbat din Alba depistat de poliștiștii hunedoreni în timp ce transporta lemn fără a deține documente