Mai bine de jumătate dintre primarii din județul Hunedoara l-au ignorat pe vicepremierul României, Paul Stănescu. Doar o parte din edilii celor 69 de unități administrativ-teritoriale de pe raza județului au participat la întâlnirea cu ministrul Dezvoltării.

”Discuțiile au vizat probleme de administrație publică locală și, pe parcursul a două ore, au fost dezbătute o serie de chestiuni tehnice legate de PNDL I și II, de accesarea fondurilor europene, de cofinanțări și de legea achizițiilor publice”, a declarat Mircea Bobora, președintele Consiliului județean Hunedoara.

Ministrul a dat asigurări, la Deva, că există bani pentru derularea programelor naționale de dezvoltare locală.

„I-am asigurat pe colegii mei (…) că Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL) va avea întreaga sumă asigurată, asta însemnând 2,750 miliarde lei. Practic, este programul cel mai important care funcţionează la ora asta şi funcţionează foarte bine şi vom avea bani pentru toate programele care le avem în cadrul ministerului pe care eu îl coordonez. (…) Sunt bani suficienţi până la sfârşitul anului ca să plătim toate facturile care vor veni prin PNDL 1 şi 2”, a spus Paul Stănescu, la Deva.

 

Articolul precedentȘtiința Petroșani, campioană națională
Articolul următorRechizite pentru peste 50 de micuţi sărmani din Deva, din partea Crucii Roşii