Echipa de Rubgy Știința Petroșani a câștigat campionatul național de rugby 7. Echipa Universității Petroșani a reușit să-i invingă, pe teren propriu, pe sportivii de la  CS Năvodari.

Rugbyștii de la Știința Petroșani au învins cu 12-7 echipa celor de la Năvodari, adjudecându-și titlul național la rugby în 7 al ediției 2018.

”Mulțumim sportivilor de la Clubul Sporiv Știința Petroșani pentru bucuria pe care ne-au adus-o prin câștigarea campionatului național de rugby în 7, ediția 2018, într-un an atât de important pentru Univesitatea din Petroșani, ca a împlinit 70 de ani de existență și, desigur, într-un an atât de important pentru România, care-și aniversează Centenarul”, a declarat prof.univ.dr.ing. Eduard Edelhauser, prorectorul Universității din Petroșani și coordonator al clubului sportiv universitar de la Petroșani.

În Campionatul Național de rugby în 7 al anului 2018 s-au întrecut pe teren echipele: Știința Petroșani, CS Năvodari, CS Sportul studențesc, CSU Arad, RC Bârlad și RCM Galați.

Articolul precedentReținut după ce a violat o fetiță de 6 ani
Articolul următorPrimarii din Hunedoara l-au ignorat pe vicepremierul Paul Stănescu