Astăzi are loc o nouã etapã de colectare a deseurilor electrice si electronice în zona Vãii Jiului.  Actiunea se deruleazã la Petrosani si, cei care au aparate ce nu le mai folosesc le pot duce în câteva puncte de colectare, sau pot  chema masina ce va veni special pentru asta, la ei acasã.

Campania se desfãsoarã sub sloganul „Protejeazã-ti sãnãtatea si mediul în care trãiesti!”, iar oamenii sunt încurajati sã  participe la actiunea de colectare a deseurilor electrice si electronice din Petrosani.  Organizatorii campaniei – autoritãtile locale si Serviciul Local de Colectare Hunedoara, oferã  cetãtenilor servicii gratuite de colectare a deseurilor electrice. Actiunea are si caracter educativ si vizeazã importanta colectãrii aparatelor electrice vechi sau stricate, fiind  sustinutã de Asociatia Românã pentru Reciclare – RoRec.

Puncte de colectare vor fi în fata Casei de Culturã Ion Dulãmitã din Petrosani si la Piata Dacia, iar cei care îsi duc un aparat stricat pot câstiga si premii. Cei care organizeazã campania de colectare spun cã vor face si o tombolã, care va avea extragerea la ora 17,30 la sediul primãriei. Câstigãtorii vor primi un mixer, douã cafetiere sau fier de cãlcat, în functie de premiul pe care îl vor câstiga.

Articolul precedent„Diplome de Excelență” pentru liceenii din echipa „RobotX” Hunedoara
Articolul următorCetatea Devei, luată cu asalt de trupele de airsoft