Reprezentanții localităților înfrățite Petroșani-Varpalota stabilesc calendarul acțiunilor comune din anul ce urmează. O delegație din partea municipalității petroșănene se află la Varpalota unde participă la o nouă sesiune comună a comisiei mixte a Consiliilor locale din cele două orașe înfrățite.

”În acest an am macat împlinirea a 20 de ani de la semnarea tratatului de înfrățire cu orașul maghiar Varpalota, una dintre cele mai active relații de parteneriat european pe care le are Petroșaniul. Momentul aniversar a fost deja marcat la Petroșani și, cu acest prilej, el va fi marcat printr-o festivitate care va avea loc la sediul Primăriei din Varpalota”, spune Eduard Wersanski.

Tot cu acest prilej, comisia mixtă a celor două Consilii locale vor face o analiză a îndeplinirii obiectivelor din programul comun al acțiunilor prevăzute pentru acest an și vor avea discuții asupra temelor care vor constitui programul de activități comune al anului 2019.

 

 

Articolul precedentPentru copiii din Petroșani, Moș Crăciun vine din Germania
Articolul următorMaratonistul Aristide Necula va alerga timp de 24 de ore pentru Cristina Deac, campioana din scaunul cu rotile