Polițiștii au descins la patru adrese din municipiul Hunedoara, la locuințele unor persoane bănuite că se ocupau cu contrabandă cu țigări. La finalul acțiunii, au fost ridicate mai multe pachete de țigarete, de diferite mărci. Doi bărbați au fost duși la sediul poliției pentru audieri.

Perchezițiile au avut loc în cursul zilei de ieri, fiind efectuate de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara. „În urma activităţilor investigative, atât la domiciliile cât şi la adrese folosite ca şi loc de depozitare și comercializare a țigaretelor de contrabandă, poliţiştii au ridicat pentru cercetări 6.600 de țigarete de diferite mărci. Totodată, au fost puse în executare două mandate de aducere, emise pe numele a doi bărbaţi, în vârstă de 48 şi 20 de ani, ambii din municipiul Hunedoara”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Cei doi bărbați au fost duși la sediul Poliției Hunedoara pentru a da explicații cu privire la acuzațiile ce li se aduc.

Articolul precedentFemeie păcălită să transfere 11.000 de euro în contul unui necunoscut
Articolul următorFOTO| A fost creat primul board-game despre Țara Hațegului și Geoparcul Dinozaurilor