Zăpada încă le dă bătăi de cap șoferilor din județul Hunedoara. În zonele înalte ale județului se semnalează ninsori, iar în cele de deal și luncă plouă sau cade lapoviță. Ca urmare a acestor fenomene, dar și din cauza vântului care a suflat pe alocuri cu putere, pe multe sectoare de drum județean se circulă, în continuare, în condiții de iarnă.

“În zonele înalte, există sectoare de drum acoperite cu un strat nou de zăpadă și utilajele de deszpăezire intervin încă de dimineață pentru curățarea lor. Cu preponderență în zona de nord a județului, în zonele mai joase, pe sectoarele de drum aflate în pantă sau în spații deschise se semnalează polei ori sunt porțiuni cu zăpadă troienită”, spun reprezentanții Dispeceratului Drumuri Județene Hunedoara.

Astăzi, până la ora 13:00, la Dispeceratul Drumuri Județene au sosit solicitări din partea autorităților locale și a localnicilor pentru deszăpezire și acționarea cu material antiderapant pe drumurile județene din zona Brad (Vața – Căzănești, Vorța – Visca), zona Deva (Vețel – Muncel, Feregi, Bătrâna, Banpotoc, Rapolt – Geoagiu) zona Orăștie (Balșa – Oprișești).

Articolul precedentFOTO| Traficul feroviar, blocat între Ilia și Lugoj, după ce un TIR a ajuns pe linia de cale ferată
Articolul următorUPDATE| Circulaţia trenurilor- redeschisă între Dobra şi Holdea, din judeţul Hunedoara