Bătaie într-un supermarket din municipiul Deva. Un agent de pază a fost agresat de un tânăr care l-a lovit cu pumnii. Fapta s-a petrecut în urmă cu o săptămână, tânărul fiind prins în urma unui acțiuni organizată de oamenii legii în cursul zilei de ieri.

Totul s-a întâmplat într-un supermarket din zona Sălii Sporturilor din Deva, în seara zilei de 12 septembrie, în jurul orei 20:35. Polițiștii spun că, în timp ce se afla în incinta magazinului, tânărul l-a lovit cu pumnii pe agentul de pază al centrului comercial. „În cursul zilei de ieri (miercuri, 18 septembrie n.red.), poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au organizat o acțiune în urma căreia au depistat şi au reținut pentru 24 de ore un tânăr în vârstă de 19 ani, din municipiul Deva, cu privire la care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Poliției Municipiului Deva, urmând să fie prezentat magistraţilor în vederea luării măsurilor legale.

Articolul precedentTamponare cu mașina poliției pe un bulevard din Hunedoara
Articolul următorUn depozit de deșeuri, închis de Consiliul Județean Hunedoara