Pasul Vâlcan, vizat de investitorii privați. Micuța stațiune de munte din municipiul Vulcan a început să fie atractivă pentru investitorii privați. Toate parcelele scoase la licitație de autoritățile locale din Vulcan și-au găsit proprietari.  În cursul zilei de joi a avut loc ultima procedură de acest gen, iar cel nouă parcele de teren situate în satul de vacanță au fost concesionate.

”Am fost surprinși să constatăm că pentru aceste parcele de teren, interesul investitorilor a fost unul foarte mare, pentru fiecare lot având și 4 sau chiar 5 competitori. Cert este că am reușit să atribuim, la un preț foarte bun, toate cele 9 parcele, iar eu cred că este de bun augur faptul că oamenii vor să vină să investească aici și să ajute la dezvoltarea turismului în municipiul Vulcan”, a declarat Cristian Merișanu, viceprimarul municipiulu Vulcan.

Prețul de la care a pornit licitația pentru cele 9 parcele de teren de la Pasul Vîlcan a fost stabilit la 2,6 lei/mp, dar în urma licitației dar s-a ajuns și la un preț de 8,2 lei/mp. Conform prevederilor din caietul de sarcini al licitației, proprietarii care au câștigat aceste parcele de teren, au la dispoziție un an de zile în care trebuie să înceapă efectiv lucrarea, să întocmească proiectul, să obțină avizele și autorizațiile necesare.

 

Articolul precedentFOTO: Accident între Simeria și Deva
Articolul următorUn nou sprijin financiar, din partea administraţiei devene, pentru spitalul judeţean de urgenţă